donderdag 27 juni 2013

Glutenvrije chocolade cupcakes/ Glutenfree chocolate cupcakes

Glutenvrije Chocolade Cupcakes

120 gr glutenvrije bloem, 50 gr cacaopoeder, 4 gr bakpoeder(wijnsteenzuur),220 gr suiker, 1 ei, snufje zout, 120 ml afgekoelde koffie, 60 ml melk/rijstmelk, 60 ml zonnebloemolie, vanille liefst vers en anders n beetje extract. Mixen daarna op 180 graden in 20-25 min bakken. Voor topping 150 gr plantaardige margarine, 50 gr poedersuiker, 75 ml slagroom of minusl slagroom, 75 gr pure chocolade. De slagroom licht verwarmen en alles door elkaar mengen als t iets te zacht is om op de cupcakes te doen het mengsel even in de koelkast oplaten stijven. 


                                                        Glutenfree Chocolate Cupcakes

120 grams of glutenfree flower, 50 gr cocaopowder, 4 gr bakingsoda, 220 gr sugar,1 ei, pinch of salt, 120 ml cold coffee, 6 0ml milk or almondmilk, 60 ml oil, vanilla. Mix and than bake for 20-25 min at 180 degrees Celsius. For topping 150 gr milkfree margerine, 50 gr powdersugar or icingsugar, 75 ml cream or lactose free cream, 75 gr pure chocolate. Warm the cream lightly and melt the chocolate and mix it all together. If to soft set it in the fridge before use.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten